Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Aardemuur (Germanen)

Aardemuur

Vereisten: Gelimiteerd tot germanen

De verdedigingsmuur van aarde beschermt je dorp tegen vijandelijke aanvallen. Hoe hoger het level van de muur, hoe hoger de verdedigingsbonus die alle aanwezige troepen krijgen. De Aardemuur kan alleen door de Germanen gebouwd worden, maar geeft ook de laagste verdedigngs bonus van alle stammen. De Aardemuur is echter wel het moeilijkst te verwoesten. De bonus gegeven aan je troepen door deze muur in percentage's is (1.02^level)*100.

Bijkomstig zal de basis verdediging van een dorp met 10 punten per niveau verhoogd worden.

De Stadsmuur kan alleen gebouwd worden op de bruine rand van je dorp naast de gracht.

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee