Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 - Hoe nodig ik mensen uit in mijn alliantie?

Je kunt mensen in een alliantie uitnodigen als je alliantie oprichter bent met alle rechten binnen de alliantie (standaard voor de oprichter) of de alliantie oprichter je van de juiste rechten heeft voorzien om spelers uit te kunnen nodigen. Je kunt de spelers uitnodigen door op de Ambassade, en vervolgens op "naar het Alliantie-menu" te klikken. Klik vervolgens op "opties" en selecteer "Speler uitnodigen voor alliantie". Klik OK.

Je zal nu de naam van de speler exact in moeten typen in het "naam" vak en bevestigen met OK. Als de uitnodiging succesvol verstuurd is zal het spel de melding "Een uitnodiging is verstuurd aan ...." laten zien en de uitnodiging wordt getoond in de "Uitnodigingen:" tabel.

Tot slot, als de speler de uitnodiging accepteert, zal de speler toetreden in de alliantie.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee