Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Handelskantoor

Handelskantoor

Vereisten: Marktplaats niveau 20, Stallen niveau 10

In het Handelskantoor wordt de kracht van de paarden van de handelaren getraind, zodat de handelaren meer grondstoffen kunnen dragen.

Hoe hoger het niveau hoe meer grondstoffen een handelaar kan dragen. Met elk niveau neemt de capaciteit van een handelaar dan ook met 10% toe. Het Romeinse Handelskantoor voegt als uitzondering per niveau zelfs een bonus toe van 20%.

Let op: In de Fire & Sand editie geeft het handelskantoor een dubbele bonus.

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden. Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee