Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Raadhuis

 

Vereisten: Hoofdgebouw niveau 10, academie niveau 10

In het Raadhuis kan je feesten geven. Een viering geeft je extra cultuurpunten. Het opbouwen van je Raadhuis naar hogere niveaus maakt dat de gegeven feesten korter zullen duren.

Cultuurpunten zijn nodig om dorpen te stichten of te veroveren. Elk gebouw produceert cultuurpunten, hoe hoger het level hoe meer het produceert. Met feesten kun je deze productie voor een korte tijd versnellen.

De kleine viering geeft slechts cultuurpunten maar een groot feest beïnvloedt zelfs Senators, Leiders en Onderleiders. Bij een overname hebben de troepen van het dorp waar het grote feest gehouden wordt een bonus tot 5% meer effectiviteit. Eveneens zal de aanvaller een verlies van effectiviteit van 5% per Senator, Leider of Onderleider hebben wanneer een dorp wordt aangevallen waar een grote viering wordt gehouden. Elk feest geeft de respectievelijke cultuurpunten direct als het feest geactiveerd is. 

Feesten worden toegekent direct na het activeren van hiervan. 

Feesten
Niveau   Hout Klei IJzer Graan CP (1x speed) CP (3x speed)
1 Kleine feesten 6400 6650 5940 1340 Variabel Variabel
10 Grote Feesten 29700 33250 32000 6700 Variabel Variabel

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden. Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.

Bij elke verhoging van het niveau van het Raadhuis worden feesten sneller voltooid.

Formule - Om de duur van feesten te berekenen

De formule voor snelheidsserver is: afkoeltijd = afkoeltijd op 1x snelheidsserver / (RoundDown (snelheid / 3) +1) Voorbeeld: de afkoeltijd op een 1x snelheidsserver voor een klein feest op een stadhuis van niveau 1 is 24 uur. De afkoeltijd op een server met 3x snelheid is daarom 12 uur:          24 / (RoundDown (3/3) +1) = 24 / (1 + 1) = 24/2 = 12

Let op de aangegeven CP in de klik hier lijstjes geeft het maximaal aantal CP weer per raadhuis.

Kleine feestjes zijn gebaseerd op het dagelijkse CP van het dorp, waarin je feest met een maximaal van 500 CP per dag (x1 server). Op speedservers (x3) krijg je hier maximaal 250 CP voor.

Grote feesten zijn gebaseerd op het dagelijkse CP van het hele account met een maximaal van 2000 CP (x1 server). Op speedservers (x3) krijg je hier maximaal 1000 CP voor.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee