Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Travian: Path to Pandora - Spel mechanica

In 2013 besloten we (of beter gezegd, Brian) Travian: Legends' verjaardag te vieren met een speciale uitvoering van het spel. In de tussentijd is dit een traditie geworden.

Sindsdien hebben we elk jaar in september een nieuwe jaarlijkse special uitgebracht en deze heeft altijd een naam. Dit jaar, zoals je al geraden had, zal het Travian: Path to Pandora worden genoemd.

In de afgelopen weken hebben we verborgen aanwijzingen vrijgegeven en het is nu tijd het volledige concept en de details over de wijzigingen in de spelmechanica die we voor dit jaar hebben bedacht, vrij te geven.

De basisfuncties zijn hetzelfde als vorig jaar Travian: Fire and Sand, inclusief:

 • Kaart van het Oude Europa, formaat 401x401, behalve voor IR, SA, Arabië, COM en TR, die in plaats daarvan een grotere kaart hebben die 801x801 overspant
 • 87 veroverbare regio's die overwinningspunten produceren
 • Troepen doorsturen en samenvoegen
 • De server wordt gewonnen door na 200 dagen de meeste overwinningspunten te hebben

Dit zijn de speciale functies voor Travian: Path to Pandora die we vorig jaar hebben bewaard. Wat is er nieuw in 2018?

Nieuwe ontwerpen voor gebouwen

Zoals je zag in het verhaal van Shu, schetsen en in de video die we vorige week publiceerden, zal elke stam zijn eigen specifieke kunst hebben voor de gebouwen (houd er rekening mee dat deze afbeeldingen tijdelijke aanduidingen zijn en de uiteindelijke beelden enigszins kunnen verschillen).


Veroveringssysteem

Je kunt maar één account per ronde spelen in Travian, maar we willen wel dat je deze geweldige nieuwe artworks kunt zien. Daarom heeft Game Designersteam besloten de basismechanismen van het veroveren te veranderen en de dingen interessanter te maken.

Wanneer je een ander stamdorp in Travian: Path to Pandora verovert, zal het dorp niet van stamtype veranderen, behalve voor de Natars (zie hieronder). Laten we eens kijken hoe dit werkt met een visueel voorbeeld.

Als je een Hunnen-account hebt en een Gallisch dorp verovert en de verdediger heeft een vallenzetter gebouwd, zal dit in het dorp blijven zoals je kunt zien (het enige gebouw dat niet zal blijven, zijn de muren, zoals in Travian: Legends). Wat gebeurt er nog meer?

 • Je zult geen Hunnen specifiek gebouw in dit dorp kunnen bouwen omdat het dorp tot de Gallische stam behoort.
 • Je zult Gallische troepen, leiders en kolonisten kunnen trainen.
 • Als je jouw kolonisten vanuit dat dorp op pad stuurt om een nieuw dorp te vestigen, zal het nieuwe dorp ook Gallisch zijn.
 • Als je jouw onderleider vanuit dat dorp op pad stuurt om een ander dorp te veroveren, zal het veroverde dorp niet van stam veranderen.
 • Als je onderleider uit dat dorp op pad stuurt om een Natardorp te veroveren, zal het overwonnen Natardorp veranderen in een Gallisch dorp.

Hoe zit het met de held?

 • Je held zal altijd behoren tot de accountstam, dus in dit geval zal hij altijd een Hun zijn.
 • Als je de held naar het Gallische dorp stuurt dat je hebt veroverd en er zijn nieuwe thuis van maakt, zal jouw heldenbonus de Gallische troepen beïnvloeden als ze met hem worden meegestuurd tijdens aanvallen of aanvallen. Als de held Gallische troepenitems draagt, zullen deze ook de troepen beïnvloeden.
 • Als het thuishorp van de Hunnen held een Gallisch dorp is, kan de held Gallische troepen vinden als hij op avontuur worden gestuurd.
 • Omdat de held tot hun Hunnenaccount behoort en altijd een Hunnenheld zal zijn, zal hij alleen Hunnen wapens op avonturen vinden.

Hoe zit het met de troepen?

 • Troepen van verschillende stammen die bij hetzelfde account horen, kunnen NIET worden samengevoegd.

Confederacy-systeem

In Travian: Path to Pandora, veranderen we de werking van bondgenootschappen. Je kunt enkel een bondgenootschap hebben met vier allianties, die met elkaar verbonden moeten zijn.

Wat betekent dit?

 • Alliantie A en Alliantie B kunnen een bondgenootschap vormen; één van hen stuurt het verzoek naar de ander en de ander zal het accepteren. Dit werkt hetzelfde als in Travian: Legends.
 • Op dit punt wil Alliantie A ook Alliantie C in de bondgenootschap hebben; het verzoek voor een bondgenootschap moet door Alliantie A en Alliantie B worden verzonden, alleen dan kan Alliantie C het accepteren.

Wat zal er nog meer veranderen?

 • Met het nieuwe systeem kun je alleen grondstoffen en troepen naar jouw eigen account, alliantie of bondgenootschap sturen.
 • De openbare aanbiedingen op de markt zijn nog steeds voor iedereen beschikbaar, tenzij je de optie "alleen eigen alliantie" aanvinkt. In dit geval is het nog steeds alleen beschikbaar voor alliantieleden.

Statistieken

In Travian: Path to Pandora zullen we de "Plus" -statistieken verwijderen en deze vervangen door een nieuw systeem dat de speler meer inzichten biedt. Dit systeem is gratis en beschikbaar voor elk account.

Op de pagina met statistieken vind je een nieuw tabblad met de naam "Algemeen" met veel informatie waarvan wij hopen dat het jou zal helpen jouw account te beheren. Deze informatie is alleen beschikbaar voor mensen die toegang hebben tot het account, inclusief sitters.

Wat kun je daar zien? Heel veel dingen - hieronder vind je enkele details, maar we zullen niet alles verklappen:

 • Wereld vooruitgang - met enkele inzichten over de speelwereld inclusief de serverdag, aantal geactiveerde accounts op de speelwereld en de verdelingen van stammen
 • Grondstoffenrang - met overvals-, handels- en productiedetails in vergelijking met jouw eigen alliantie en de hele speelwereld
 • Dorpssterkte rang - zowel voor verdediging als aanval in vergelijking met jouw eigen alliantie en de hele speelwereld
 • Cultuurpunten rang - per dag en in vergelijking met jouw eigen alliantie en de hele speelwereld

Wil je hier meer van weten? Kijk eens naar deze afbeeldingen (houd er rekening mee dat deze afbeeldingen tijdelijke aanduidingen zijn en dat de uiteindelijke beelden enigszins kunnen verschillen):
Balansaanpassingen

In Travian: Path to Pandora kun je elke 24 uur één kunstwerk gebruiken (hetzelfde als de emmer).
In Travian: Path to Pandora moet de standaard worden gewijzigd om ook bij een bondgenootschap.
De bouwkosten van de Egyptische waterwerken zijn aanzienlijk verhoogd om het balanceren te verbeteren (zie gedetailleerde tabellen hieronder)
Alliantiebonussen
Om de alliantiebonussen nuttiger te maken en spelers meer bereid te krijgen te doneren, hebben we de bonus voor Filosofie en Handel gewijzigd en de kosten voor de eerste 4 stappen verlaagd. • De productiebonus voor cultuurpunten wordt verhoogd van 2% naar 4% per niveau.
 • Handelaar capaciteit wordt verhoogd van 20% naar 30% per niveau.

En hier zijn de wijzigingen in de kosten per niveau:


 • Grondstoffen nodig voor niveau 1 worden verlaagd tot 1.200.000
 • Grondstoffen nodig voor niveau 2 worden verlaagd tot 5.600.000
 • Grondstoffen nodig voor niveau 3 worden verlaagd tot 17.100.000
 • Grondstoffen nodig voor niveau 4 worden verlaagd tot 51.200.000
 • Grondstoffen nodig voor niveau 5 blijft gelijk (153.600.000)
OUDE kosten van het waterwerk

NIEUWE kosten van het waterwerk


Dit bevat de belangrijkste functies voor Travian: Path to Pandora, hieronder vind je ook een tabel met de verschillen tussen Travian: Legends en Travian: Path to Pandora.

Jouw Travian Team


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee