Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Fire & Sand - Uitleg

Fire and Sand

In navolging van de traditie om elk jaar een special met nieuwe functies te introduceren heeft de special van 2017 misschien wel de grootste aardverschuiving tot nu veroorzaakt. Voor het eerst in de Travian geschiedenis worden de drie klassieke stammen - De Romeinen, Germanen en Galliërs - vergezeld door 2 nieuwe volken: de meedogenloze Hunnen en de kundige Egyptenaren!

Elk van de nieuwe stammen heeft een compleet leger met nieuwe troepen, een speciaal gebouw en een bonus voor de held. Al deze elementen komen samen om spelers de gelegenheid te geven om nieuwe plannen en strategieën te ontwikkelen. Elke stam heeft zijn eigen karakteristieke sterke en zwakke eigenschappen. Kom meer over ze te weten:

Landkaart

De kaart in Fire and Sand toont, conform de traditie die in 2014 voor het eerst werd geïntroduceerd met de special Ancient Europe en in de daaropvolgende jaren verfijnd is, het oude Europa. Maar dat is niet alles - waar reguliere speelwerelden grote kaarten hebben van 801 x 801 tegels - is deze kaart slechts een kwart van de reguliere kaart: 401 x 401 tegels. Dat betekent dus minder ruimte om te vluchten en dus meer actie!

Regio's, artefacten en winnen

De kaart is in regio's verdeeld. Spelers moeten samenwerken in een alliantie om de controle over regio's te krijgen waardoor ze oude krachten kunnen gebruiken (vergelijkbaar met artefacten in de reguliere versies, maar niet in het bezit van individuele spelers) en overwinningspunten krijgen.

Er zijn geen wereldwonders. Het spel duurt 200 dagen waarna, gebaseerd op de hoeveelheid verzamelde overwinningspunten gedurende het hele spel, de winnende alliantie wordt aangekondigd.

Lees hier meer over de regio's - leer hoe je ze vrijspeelt, de controle overneemt en hoe je de krachten die ze hebben, gebruikt.

Andere verschillen met reguliere servers:

  • Spelers kunnen uit verschillende dorpen troepen samenvoegen
  • Alliantieleden kunnen onderling troepen doorsturen
  • Handelskantoor bonus is verdubbeld
  • Toernooiveld bonus is verdubbeld
  • Aangezien het effect van de meeste artefacten van invloed is binnen de regio's, zijn er geen willekeurige effecten (artefacten van de dwaas)
  • Omdat er geen artefacten of wereldwonders zijn, zijn de handelsroutes beperkt tot de speler's eigen dorpen.

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee