Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

02 - Knoppen op mijn beeldscherm T4.2

Ja! Ik heb een account gemaakt, ben ingelogd! Nu kan ik beginnen met spelen? NEE! natuurlijk niet! Je weet niet eens hoe? Maar daar ben ik voor...

beginner


Zoals je ziet, heb ik een aantal belangrijke punten op het plaatje gemerkt. Laten we ze een voor een langs lopen.

Nummer 1: Dit zijn een aantal handige links die goed van pas kunnen komen in het verloop van het spel. Deze bevatten:
- een link naar de TRAVIAN Startpagina, welke altijd handig is.
- een link naar het officiële TRAVIAN forum, waar je allerlei informatie kunt vinden over TRAVIAN en waar je kunt communiceren met andere spelers.
- een link naar de Answers pagina (FAQ), waar je nu bent.
- een link naar de Algemene voorwaarden van het spel (ook bekend als het legale gedeelte).
- een link naar de imprint, waar je de basis informatie kunt vinden over het bedrijf en de makers ervan.

Nummer 2: Dit is de opdrachtgever, hij geeft je opdrachten die je moet vervullen om de basis principes te leren van het spel. Als je op hem klikt, dan kun je zien of hij nieuwe opdrachten voor je heeft, of dat hij een beloning voor je heeft voor een reeds voltooide opdracht.

Nummer 3: Dit is een informatie balk en geeft informatie in welke alliantie je zit. Ook staan daarlangs eenvoudige buttons waardoor je makkelijk informatie kunt terug vinden. 

De buttons:
* Alliantie overzicht - Deze button  wijst je naar het overzicht van je alliantie.
* Alliantie forum - Deze button wijst je naar het forum van je alliantie.
* Ambasade - Deze button wijst je naar de algemene gegevens van de alliantie

Nummer 4: Dit is de linklijst, deze functie is alleen geldig voor mensen die reeds deze server plus aangeschaft hebben. Met deze optie kun je links zetten naar interne pagina's als externe pagina's, Zo kun je bijvoorbeeld je opzichter informatie geven wat hij/zij precies moet doen. Ook kun je andere informatie delen.  

Nummer 5: Dit is de knop voor het dorp overzicht. Het lijdt je direct naar de pagina waar je nu bent.

Nummer 6: Met deze knop kom je in het dorpscentrum, waar je verschillende gebouwen kunt bouwen, zoals een Verzamelplaats, Schuilplaats of een Academie.

Nummer 7: Dit is de knop voor de kaart, hiermee kom je in de grote wereldkaart van TRAVIAN. Als je erop klikt, dan zie je direct waar je precieze locatie is, maar laten we ons daar later zorgen over maken.

Nummer 8: Dit is de knop voor de statistieken. Hiermee kom je bij een soort van rangen systeem voor het spel. Hier kun je zien waar je staat ten opzichte van andere spelers.

Nummer 9: Dit is de rapporten knop; je krijgt een rapport als je handelt, versterkingen ontvangt, aangevallen wordt of als je iemand hebt aangevallen, enzovoorts. The knop krijgt een groene kleur als je een nieuw rapport hebt, ook komt er een nummer te staan hoeveel nieuwe rapporten je hebt.

Nummer 10: Dit is de berichten knop; als je hierop klikt kom je in de inbox. Daar kun je je binnengekomen en verzonden berichten lezen, of een nieuw bericht schrijven. Net als bij de rapporten, als er nieuwe berichten voor je zijn zal deze een kleur krijgen (goud) en een klein getal erbij, dat laat zien hoeveel nieuwe ongelezen berichten je hebt ontvangen.

Nummer 11: Dit is de Plus/Gold knop. Hier kun je zien hoeveel Goud (en Zilver) je momenteel hebt; als je erop klikt, kom je direct op de pagina waar je Goud kunt kopen, Plus kunt activeren en Goud club opties kunt bekijken.

Nummer 12: Dit is je Held; Ja, dit is ook een knop! Als je op de afbeelding van je Held klikt kom je op de pagina voor de opties van je Held, hier kun je je held bewapenen, zijn grondstof productie aanpassen, zijn uiterlijk aanpassen, enzovoorts.
Nummer 12a: Deze kleine knop kun je de avonturen van je held bekijken, het kleine cijfer 6 geeft aan hoeveel avonturen er precies beschikbaar zijn op het moment.
Nummer 12b: Dit is de knop voor de veilingen. als je hierop klikt, dan kom je op de pagina van de veilingen, waar je items van je Held kunt kopen of verkopen en kunt zien welke veilingen er momenteel bezig zijn.

Nummer 13: Deze knoppen hebben allemaal een verschillende functie, zoals hieronder opgesomt staat.

Button 1 - Deze knop is je profiel knop. Door erop te klikken kun je de instellingen van je account veranderen, sitters toevoegen, je profiel aanpassen of zelfs je account op delete zetten.
Button 2 - Deze knop is voor je instellingen. Door erop te klikken kun je de instellingen van je spel veranderen, ook kun je hier je wachtwoord, e-mail en/of instellingen aanpassen.
Button 3Deze knop verwijst naar het officiële TRAVIAN forum.
Button 4 - Deze knop is een doorverwijzing naar de chat (IRC)
Button 5 - Deze knop is een doorverwijzing naar de Answers (FAQ) pagina.
Button 6 - Deze knop is een doorverwijzing naar de uitlog pagina.

Nummer 14: Dit is een vernieuwde knop ten opzichte van de de vorige versie (T4.0). Dit is een status balk waarin je actuele meldingen kunt zien. 

Nummer 15: Dit is een informatie balk waar te zien is wat de naam van je dorp is en een statusbalkje hoeveel loyaliteit je dorp momenteel heeft. Ook staat daarlangs eenvoudige linkjes die je doorverwijzen naar gebouwen in je dorp (marktplaats, barakken, stallen en werkplaats.

We hebben nu de basis bediening van het spel bekeken. Je weet exact welke knoppen tot welke pagina's leiden, maar je weet nog niets over het spel zelf. Snel door naar de volgende pagina.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee