Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 Omgevingsrapporten


Omgevings rapporten

T4 heeft een complete nieuwe catagorie van berichten, dit zijn omgevings rapporten, ze zijn niet zoals de andere rapporten die je ziet/krijgt in TRAVIAN.

Ten eerste, omgevings rapporten krijg je helemaal niet, zoals rapporten met handelen, aanvallen of verdedigen. Om omgevings rapporten te kunnen zien moet je op de overzichtsknop klikken in het menu; vanuit hier, klik je op de laatste tab genaamd 'Omgeving'. Deze rapporten brengen nieuwe over de gebeurtenissen in je buurt, of je er een aandeel in hebt gehad of niet. Ze geven je bruikbare informatie over je directe omgeving, zoals wanneer er een oase is overvallenT, een dorp is gesticht of wanneer er een gevecht heeft plaatsgevonden in een van de dorpen in je omgeving. Zelfs als er een naam van een dorp veranderd wordt komt dat erbij te staan. Ook zullen de tijd en datum van de gebeurtenis erbij komen te staan, als ook de speler die voor de gebeurtenis zorgt. Bijvoorbeeld, als iemand de naam van zijn dorp veranderd, laat het omgevings rapport zien welke speler zijn dorpsnaam veranderde, zowel de oude als de nieuwe naam. Maar, rapporten bij oase overvallen zullen geen namen bevatten van de overvaller en ook het aanvalsrapport niet, als een speler in de omgeving is aangevallen, zal het rapport aangeven wie is aangevallen maar niet door wie.

De omgevingsrapporten genereren op tijd, dus je hebt altijd een overzicht wat er gebeurd is in het verleden. Je kunt deze rapporten niet verwijderen of verplaatsen.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee