Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

10 - Hoeveel dorpen kan ik stichten vanuit 1 dorp

In theorie heeft elk dorp 3 slotjes om een nieuw dorp te stichten, Alleen wanneer je een paleis tot niveau 20 hebt gebouwd kun je deze 3 slotjes benutten. (1x op niveau 10 , 1x op niveau 15 en 1x op niveau 20)

Bij een residentie kun je op niveau 20 slechts 2 van deze slotjes benutten (1x op niveau 10 en 1x op niveau 20)

Feitelijk kun je dan ook vanuit elk dorp 3 dorpen stichten. Echter een paleis kun je maar in 1 dorp bouwen. Om in elk dorp 3 dorpen te stichten (overnemen) zul je dan ook eerst het paleis helemaal op moeten bouwen, de dorpen stichten en vervolgens het paleis weer afbreken. Deze manier kost echter veel grondstoffen en is daarom niet aan te raden.

 

Vraag: Ik heb in een 15 cropper een paleis, die gaan we naar 20 gooien, dus we hebben 3 slotjes vrij :  Met 1 slotje hebben we een dorp gesticht (kolonisten)
Met slotje 2 en 3 bouwen we senatoren, we nemen 1 dorp over en breken daarna het paleis weer af.
Blijft die overgebleven senator dan werkzaam/levend?
Antwoord: Bij het bouwen van een paleis komen er 3 slotjes vrij, deze kan je invullen door leiders of kolonisten, als je u paleis afbreekt zullen de leiders/kolonisten die reeds gebouwd zijn in werking blijven.

Vraag: Wanneer je een overname gepleegd hebt op een dorp, is er zeer vaak al een uitbreiding gemaakt met dat dorp. Stel dat die uitbreiding het dorp A is, nu is de vraag wanneer een allylid het dorp A ook overneemt, zal ik die uitbreiding dan verliezen of zal ik steeds nog maar 1 uitbreiding kunnen doen met het dorp dat ik overgenomen heb?
Antwoord: Als een alliantielid (of iemand anders) dorp A overneemt zal het slotje (= de uitbreiding) inderdaad opnieuw vrijkomen. Op die manier kun je met een residentie op level 20 uit jouw dorp opnieuw 2 andere dorpen stichten/overnemen i.p.v. 1 dorp.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee