Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

05 - Markeringen op de kaart

Markeringen worden alleen weergegeven in de Hi-Res pagina. Op de Low-Res pagina zullen deze niet worden weergegeven. Deze markeringen van de map is enkel toegankelijk voor diegene die hun snelheid optimaal is (Hi-Res). Bij het inloggen van de server kun je de versie aanpassen.

Markering Toevoegen:
Om een markering op de kaart te creëren klik je met je rechtermuisknop op jouw desbetreffende locatie. Zodra je met je rechtermuisknop hierop geklikt hebt krijg je een klein tabje met daarin: "Markeer veld". Vanuit dit tabje kun je de locatie instellen met een bijhorend kleurtje en een korte beschrijving van de locatie. Door op opslaan te klikken zal de markering worden toegevoegd. 

* Deze markering(en) zijn enkel zichtbaar voor jezelf.

Markering verwijderen:
Om een markering op de kaart te verwijderen klik je op de >> boven de ok knop in vakje 2. Het outline venster zal zich nu uitvouwen.  Hierin kun je de verschillende markeringen terug vinden. Om bv een markering op een speler te verwijderen druk je op de >> in het menu waardoor het menu uitvouwt. Door op het kruisje achter de speler te klikken zal de markering worden verwijderd.

kaart


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee