Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 - Farmlijst

Je kunt je farmlijst gebruiken om je aanvallen sneller, makkelijker en toegankelijker te maken. Om toegang te krijgen tot de farmlijst moet je Goudclub geactiveerd hebben. Zodra je een Goudclub lid bent zal je een ongelimiteerd aantal gratis sloten krijgen in je farmlijst. Om de farmlijst te kunneVerzamelplaats - T4n maken moet je eerst toegang hebben. De farmlijst kan geopend worden vanuit de verzamelplaats van je dorp. Klik op verzamelplaats en kies het tabblad farmlijst.
kies het tabblad farmlijst.

Je zal zien dat er 2 mogelijkheden zijn, echter kijken we eerst naar de eerste mogelijkheid. Klik op Maak nieuwe lijst om de link in de farmlijst te maken

 • Typ de naam in die je aan de lijst wilt geven.
 • Kies een van je eigen dorpen waaruit de overval moeten worden verstuurt
 • Klik op de create knop om de lijst te maken.

Nu ben je gestart met de lijst maar je hebt nog geen sloten toegevoegd. Je het het proces dus nog niet voltooit. Nu moet je nog de sloten/doelen toevoegen aan je lijst.

 • 1. Hier vind je de naam van je lijst.
 • 2. Tab om de details te tonen of te verbergen
 • 3. Knop om sloten toe te voegen aan de lijst.
 • 4. Hier mee kan je alle sloten uit je lijst controleren.
 • 5. Hier mee start je de overvallen op de gecontroleerde/gekozen doelen uit je lijst

  De aanwezige lege tabel zal later het aantal bewoners ( als het om een dorp gaat) , de afstand, de kosten van de legers en de laatste opgehaalde grondstoffen van elk doel die in je lijst staat, laten zien.


Dus klik op de "Opslaan" om je farmlijst te voltooien.

Farmlijst T4

 De legers die je hier ziet zijn Germaans, maar de lay-out is eigenlijk voor alle Volken het zelfde.

Je kunt je doelen ingeven door coördinaten te gebruiken, of als alternatief zal het systeem de laatst bekende overvallen tonen welke gedaan zijn vanuit het dorp waar je de farmlijst voor gemaakt hebt.

 • Voeg je doel toe door zijn coördinaten in te vullen of door je laatste overval te selecteren.
 • Dit is waar je je legers kunt invullen die je wilt gebruiken voor de overval. Het is vergelijkbaar met hoe je normaal overvallen, aanvallen en versterking stuurt.
 • Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan.

Voila je bent nu klaar! Je kan later altijd de geselecteerde overvallen/legereenheden veranderen als je dat wilt. Als je een aangevallen doel toegvoegd aan je lijst zal dat er als volgt uitzien.

Farmlijst - Vervolg


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee