Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

11 - Favorieten beheren

Éen nieuwe optie van T4 is het instellen van favorieten van gebouwen. Hier zie je een verzamelplaats waarbij beheer staat gemarkeerd met een ster. Onder deze figuur vind je meer uitleg over het instellen van favorieten.

Zoals je kunt zien staat "beheer" met een ster omcirkeld en dat betekent dat "beheer" op dit moment als favoriet staat ingesteld. Iedere keer als de de verzamelplaats kom je direct bij beheer uit. Het is dus als ware een landingspagina van de verzamelplaats.

Je kunt je favorieten aanpassen door naar het juiste veld te verplaatsen bijvoorbeeld "stuur troepen" en vervolgens op het groene sterretje rechtsboven in beeld te klikken. De ster zal zich verplaatsen naar "stuur troepen" en iedere keer als je op de verzamelplaats klikt zul je automatische bij "stuur troepen" terecht komen.

Dit is bij verschillende gebouwen mogelijk, denk hierbij aan de marktplaats of het alliantiemenu


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee