Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

G - Cropfinder (zoeken naar graandorpen)

Met de vernieuwde versie van Travian T4 is het ook mogelijk om zo gehete graancroppers te zoeken. Graancroppers zijn valleien/dorpen met 9 of 15 graanvelden.

Kaart graancropper zoeken

Om de Cropfinder te activeren moet Goudclub ook geactiveerd zijn. Pas dan kun je het symbool op de kaart vinden voor de Cropfinder. Nadat je erop geklikt hebt ben je in staat om de functies ervan te zien. 

Goudclub: 100 

Graancroppers opties

Hier kun je invullen vanaf welke locatie hij moet gaan zoeken. De standaard start positie is je eigen dorp waar je in staat. Je kunt kiezen op welk type vallei/dorp je wil gaan zoeken. Bij de “Oase graan bonus (tenminste)” je kunt kiezen welk type Oase beschikbaar moet zijn bij die vallei/dorp. Je kunt kiezen tussen “25%”, “50%”, “75%”, “100%”, “125%” and “150%”. Tenslotte kun je nog markeren dat hij alleen moet zoeken op verlaten valleien.

Graan gebieden


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee