Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 - Botdetectie

Bot Detectie

Goeie dingen komen naar hun die wachten.

Velen van ons waren boos omdat er meer en meer bots en scripts werden gebruikt in Travian.

Wat betekent dit voor jou?

Voor de spelers die eerlijk spelen verandert er niets, behalve dat eerlijk spelen nu loont. Aan de andere kant krijgt een speler waar bots of scripts gedetecteerd worden captcha's als het account positief is bevonden op het gebruik hiervan.

Let erop dat niet alle accounts op een server tegelijk worden gecontroleerd! Het detectie systeem controleerd accounts op alle servers geheel willekeurig. Dit betekent dat een script gebruiker dit een tijd kan gebruiken zonder problemen, op het moment dat het account gecontroleerd wordt zullen de problemen beginnen.

De detectie is volledig geautomatiseerd. 24/7 activiteit wil niet gelijk zeggen dat er een positieve detectie komt.

De gebruikers die gepakt worden door het systeem zullen niet alleen captcha's krijgen maar ook directe straffen. Deze zullen zwaarder worden als de gebruiker vaker gepakt wordt door het systeem.

Omdat we altijd bezig zijn om het detectie systeem aan te passen en te verbeteren zullen we de bot progameurs altijd een stap voor zijn zelfs als ze hem aanpassen. Dit betekent, valsspelers zullen maar een korte periode profeit hiervan hebben.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee