Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

06 - Alliantie leden helpen bij aanvallen.

Wanneer je aangevallen wordt door andere spelers kunnen je mede alliantie genoten een grote hulp bieden. Tenzij alle leden zelf continue de aanvalslog op de alliantie pagina controleren, is het zaak dat je hen inlicht dat je aangevallen wordt. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar de spelers zelf of door je alliantie leider op de hoogte te brengen. De alliantie leider kan dan een bericht naar de hele alliantie sturen met de opdracht om jou te helpen. De alliantie kan ook een forum hebben waar je een post kan plaatsen met het verzoek om hulp.

Zodra je mede alliantie genoten weten dat je hulp nodig hebt zullen ze versterking en grondstoffen naar jouw dorp sturen. Omdat je troepen graan nodig zullen hebben om te overleven is het misschien verstandig om de Graansilo op te waarderen zodat je zo veelmogelijk graan in voorraad hebt voor de troepen die onderweg zijn. Ook is het verstandig om je muur op te waarderen, omdat de muur er voor zorgt dat de troepen die in je dorp staan (inclusief de versterking) sterker worden.

Nadat de aanvallen op jouw dorp voorbij zijn kun je de troepen van je mede spelers terug naar huis sturen vanuit de Verzamelplaats.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee