Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Wat betekenen die knoppen op mijn scherm?

Ja! Ik heb een account gemaakt, ben ingelogd! Nu kan ik beginnen met spelen? NEE! natuurlijk niet! Je weet niet eens hoe? Maar daar ben ik voor...

beginner


Zoals je ziet, heb ik een aantal belangrijke punten op het plaatje gemerkt. Laten we ze een voor een langs lopen.

Nummer 1: Dit zijn een aantal handige links die goed van pas kunnen komen in het verloop van het spel. Deze bevatten:
- een link naar de TRAVIAN Startpagina, welke altijd handig is.
- een link naar het officiële TRAVIAN forum, waar je allerlei informatie kunt vinden over TRAVIAN en waar je kunt communiceren met andere spelers.
- een link naar de Answers pagina (FAQ), waar je nu bent.
- een link naar de Algemene voorwaarden van het spel (ook bekend als het legale gedeelte).
- een link naar de imprint, waar je de basis informatie kunt vinden over het bedrijf en de makers ervan.

Nummer 2: Het kleine zwarte boek onderaan in de linker hoek zal een pop-up venster openen als je erop klikt, hier kun je kiezen uit verschillende handige links, zoals een link naar het forum, de optie om een bericht te sturen naar Support en de huidige spelregels. Ook staat er een link naar een korte handleiding, deze geeft je korte info over de stammen, hun eenheden en gebouwen. Je kunt er ook altijd voor kiezen om Answers te bezoeken als je meer details wil weten.

Nummer 3: Dit is de opdrachtgever, hij geeft je opdrachten die je moet vervullen om de basis principes te leren van het spel. Als je op hem klikt, dan kun je zien of hij nieuwe opdrachten voor je heeft, of dat hij een beloning voor je heeft voor een reeds voltooide opdracht.

Nummer 4: Het bord in de vorm van een pijl laat je zien hoeveel loyaliteit je dorp momenteel heeft, door er op te dubbelklikken kun je de naam van je dorp wijzigen.

Nummer 5: Dit is de knop voor het dorp overzicht. Het lijdt je direct naar de pagina waar je nu bent.

Nummer 6: Met deze knop kom je in het dorpscentrum, waar je verschillende gebouwen kunt bouwen, zoals een Verzamelplaats, Schuilplaats of een Academie.

Nummer 7: Dit is de knop voor de kaart, hiermee kom je in de grote wereldkaart van TRAVIAN. Als je erop klikt, dan zie je direct waar je precieze locatie is, maar laten we ons daar later zorgen over maken.

Nummer 8: Dit is de knop voor de statistieken. Hiermee kom je bij een soort van rangen systeem voor het spel. Hier kun je zien waar je staat ten opzichte van andere spelers.

Nummer 9: Dit is de rapporten knop; je krijgt een rapport als je handelt, versterkingen ontvangt, aangevallen wordt of als je iemand hebt aangevallen, enzovoorts. The knop krijgt een groene kleur als je een nieuw rapport hebt, ook komt er een nummer te staan hoeveel nieuwe rapporten je hebt.

Nummer 10: Dit is de berichten knop; als je hierop klikt kom je in de inbox. Daar kun je je binnengekomen en verzonden berichten lezen, of een nieuw bericht schrijven. Net als bij de rapporten, als er nieuwe berichten voor je zijn zal deze een kleur krijgen (goud) en een klein getal erbij, dat laat zien hoeveel nieuwe ongelezen berichten je hebt ontvangen.

Nummer 11: Dit is de Plus/Gold knop. Hier kun je zien hoeveel Goud (en Zilver) je momenteel hebt; als je erop klikt, kom je direct op de pagina waar je Goud kunt kopen, Plus kunt activeren en Goud club opties kunt bekijken.

Nummer 12: Dit is je Held; Ja, dit is ook een knop! Als je op de afbeelding van je Held klikt kom je op de pagina voor de opties van je Held, hier kun je je held bewapenen, zijn grondstof productie aanpassen, zijn uiterlijk aanpassen, enzovoorts.
Nummer 12a: Deze kleine knop die op een kaart lijkt is je avonturen knop. Als je erop klikt kun je zien welke avonturen er beschikbaar zijn in je buurt.
Nummer 12b: Dit is de knop voor de veilingen. als je hierop klikt, dan kom je op de pagina van de veilingen, waar je items van je Held kunt kopen of verkopen en kunt zien welke veilingen er momenteel bezig zijn.

Nummer 13: Deze knop is je profiel knop. Door erop te klikken kun je de instellingen van je account veranderen, sitters toevoegen, je profiel aanpassen of zelfs je account op delete zetten.

Nummer 14: Eindelijk, Dit is de knop om uit te loggen (alsof je die nodig hebt ;)). Om uit te loggen klik je op deze knop.

We hebben nu de basis bediening van het spel bekeken. Je weet exact welke knoppen tot welke pagina's leiden, maar je weet nog niets over het spel zelf. Snel door naar de volgende pagina.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee