Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Aardemuur

Militair

De militaire gebouwen in TRAVIAN zijn alle gebouwen die iets te maken hebben met het trainen van legers en troepen. Er is een verrassend groot aantal militaire gebouwen die op deze pagina gecategoriseerd en beschreven zijn.

Training - - Barakken, Stal en de Werkplaats.
Om een leger te kunnen maken moet je troepen trainen. Omdat er veel verschillende troepen zijn heb je ook verschillende gebouwen om deze troepen n te trainen.

Geavanceerde training - - Grote Barakken en de Grote Stal
Zodra je voldoende grondstof productie hebt, zul je merken dat de snelheid waarop de trainings gebouwen je troepen trainen een limiet gaat worden. Zodra dit gebeurt kun je overwegen om een Grote Stal of Grote Barakken te bouwen. Deze gebouwen zijn exact hetzelfde als de reguliere gebouwen, echter kost het trainen van dezelfde troepen drie keer zoveel. Dit lijkt duur, maar op deze manier kun je wel twee keer zo snel troepen trainen in een en hetzelfde dorp. Dit kan dus vooral voor aanvallend ingestelde spelers een groot voordeel zijn.

Defensief - - Vallenzetter, Stadsmuur , Aardemuur en de Palissade
Hoe agressief een speler ook is, je zult altijd een verdediging moeten hebben. Elke stam heeft zijn eigen type muur die elk verschillende varianten van bescherming biedt en varieert in sterkte. Een muur geeft een bonus verdedigings percentage aan alle troepen in het dorp. Een Romeinse Stadsmuur geeft bijvoorbeeld wel 80% verdedigings bonus op niveau 20.
Bijkomend zal de basis verdediging van een dorp verhogen per niveau, tot 200 punten bij een Romeinse Stadsmuur

  • Romeinen: Stadsmuur , hoge bonus, makkelijk te verwoesten
  • Germanen: Aardemuur , lage bonus, moeilijk te verwoesten
  • Galliërs: Palissade , gemiddeld in beide

Aanvullend op de Palissade hebben de Galliërs ook nog een Vallenzetter. Dit gebouw kan tot 400 vallen bouwen. Zodra de vijand het dorp aanvalt lopen de troepen "in de val" en zullen ze opgesloten worden.

Opwaarderen en onderzoeken - - Academie en Smederij
Voordat je nieuwe troepen kunt trainen in de Barakken moeten deze onderzocht worden in de Academie. Zodra je een leger aan het bouwen bent wil je natuurlijk ook dat je troepen sterker worden. Dit kun je bewerkstelligen door je troepen op te waarderen in de Smederij. De Smederij geeft een bonus op de verdediging van je troepen en verbetert de aanvals kracht van je troepen.

Speciaal - - Heldenhof en Verzamelplaats
De Verzamelplaats is een vereiste voor praktisch alle militaire gebouwen. De Verzamelplaats kan maar op een plek gebouwd worden; De half ronde plek in het midden van het dorp, direct onder het Hoofdgebouw. In de Heldenhof kun je verlaten valleien (oases) veroveren met je held.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee