Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Algemeen

Infrastructuur

De infrastructuur gebouwen zijn allemaal gebouwen die niets met militaire zaken te maken hebben. Hieronder volgt een korte omschrijving van elk gebouw:

Raadhuis
In het Raadhuis worden feesten gegeven. Op niveau 1 kun je een klein feest houden. Op niveau 10 kun je ook grote feesten geven. Beide feesten geven extra Cultuur Punten. Een groot feest helpt ook bij het veroveren van dorpen.

Steenhouwerij
De Steenhouwer woont in de Steenhouwerij en maakt het moeilijker voor katapulten om schade toe te brengen aan de gebouwen. Dit gebouw kan alleen in een hoofddorp gebouwd worden.

Schatkamer
De Schatkamer is noodzakelijk om een Artefact of een Blauwdruk te kunnen houden.

Wereld Wonder
Het Wereld Wonder, ook wel WW genoemd, is het ultieme doel binnen het spel travian. Dit gebouw heb je nodig om een TRAVIAN speel ronde te winnen. Het eerste WW wat niveau 100 behaalt heeft gewonnen.

Hoofdgebouw
Het hoofdgebouw, ook wel HG genoemd, is het meest belangrijke gebouw in TRAVIAN. Bijna alle gebouwen vereisen een Hoofdgebouw niveau X. Ook het opwaarderen van het Hoofdgebouw zal zorgen dan andere gebouwen en grondstof velden sneller opgewaardeerd zullen worden. Vanaf niveau 10 kun je ook gebouwen verwijderen die je niet meer nodig hebt.

Schuilplaats
De Schuilplaats is bedoelt om grondstoffen te beschermen tegen inkomende aanvallen. Dit is erg nuttig in het begin stadium van het spel, als je nog niet voldoende troepen hebt om een goede verdediging op te kunnen zetten tegen aanvallers met grote hoeveelheden troepen.

Uitbreiding - - Paleis en Residentie
Wanneer het eerste dorp groter en groter wordt, zul je uiteindelijk nieuwe dorpen moeten cq. willen stichten. Dit kan met Kolonisten. Kolonisten kunnen getraind worden zodra je een vrij dorpsslot hebt. Deze sloten komen beschikbaar zodra het Paleis niveau 10, 15 of 20 bereikt heeft of dat de Residentie niveau 10 of 20 bereikt heeft.

Handel - - Marktplaats en Handelskantoor
Er zal altijd een ongelijk aantal van iedere grondstof zijn als je actief aan het spelen bent. Om dit op te lossen kun je handelen met andere spelers via de Marktplaats . Later in het spel zul je ook Handelaren nodig hebben met een grotere capaciteit. De draagcapaciteit van de handelaren kun vergroten door het Handelskantoor te bouwen.

Ambassade
De Ambassade is de plaats voor diplomatie. Het geeft je de mogelijkheid om een alliantie te starten of tot een alliantie van een ander toe te treden. Je kunt toetreden tot een alliantie vanaf niveau 1. Je hebt hier een uitnodiging nodig van een andere alliantie houder. Vanaf niveau 3 kun je zelf een alliantie stichten.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee