Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Vallenzetter (Galliërs)

Vallenzetter

Vereisten: Verzamelplaats niveau 1, gelimiteerd tot Galiërs

De Vallenzetter beschermt je dorp met verborgen vallen. De niets vermoedende vijand zal erin trappen en zal geen schade meer aan je dorp kunnen doen. Troepen die gevangen zitten in vallen verbruiken graan van het dorp waar ze oorspronkelijk bij horen.

Een Vallenzetter kan maximaal 400 vallen bevatten.

Troepen kunnen niet worden bevrijd met een overval, alleen met een aanval. Wanneer troepen succesvol worden bevrijd met een aanval, worden alle gebruikte vallen vernietigd. Als de eigenaar van de Vallenzetter de troepen zelf vrij laat kunnen alle vallen gratis gerepareerd worden.

Als vijandelijke troepen succesvol worden bevrijd door een aanval, zal er 25% van de troepen sterven.

Als de eigenaar van de troepen besluit zijn troepen te laten sterven komen ze niet meer terug naar het dorp van afkomst!

Als eigenaar van de vallenzetter is het niet mogelijk de troepen te laten sterven om zo de vallen weer leeg te maken.

Troepen laten sterven door de troep eigenaar als ook het vrij laten van de troepen door de eigenaar van de vallen wordt gedaan vanuit de Verzamelplaats.

Zodra de eerste Vallenzetter niveau 20 heeft bereikt kunnen er meerdere Vallenzetters bijgebouwd worden. 

* Zolang er nog vrije vallen zijn zullen deze eerst gevuld worden. Pas wanneer het aantal troepen groter is dan het aantal vrije vallen kunnen troepen bevrijd worden. 

Trainings kosten voor Gallische troepen/vallen
  Hout Klei IJzer Graan Graan verbruik
Val Val 35 30 10 20 0

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Klik hier voor een overzicht van contructietijden en aantal vallen per niveau van de vallenzetter

Voor het volledige overicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee