Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

02 - Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Als je je wachtwoord vergeten bent, probeer dan op je account in te loggen met een verkeerd wachtwoord. Je krijgt dan een waarschuwing die zegt "Het wachtwoord dat je gebruikt is niet goed." Er zal dan een tekst onderaan het scherm verschijnen met de volgende tekst:

requestpassword1.png


Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te vragen en vul je e-mail adres in:

requestpassword2.png


Als je het verkeerde e-mail adres invoert verschijnt te volgende foutmelding:

requestpassword3.png


Ga gewoon terug naar de login pagina en probeer opnieuw een nieuw wachtwoord aan te vragen maar zorg ervoor dat je nu wel het juiste e-mail adres opgeeft. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord op je e-mail dat je kunt gebruiken om verder te spelen.

requestpassword4.png


Belangrijk: Je moet het nieuwe wachtwoord ook activeren door op de activatie link te klikken die je gekregen hebt in de e-mail voordat het werkt.

requestpassword5.png

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee