Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

06 - Wat is een dual? Hoe voeg ik die toe?

Een dual is een andere speler die je het wachtwoord geeft om in te loggen op je account om het volledig te beheren. Over het algemeen doe je dit als je zelf niet genoeg tijd hebt om het account helemaal zelf te runnen. Duallen is niet in het spel ingebouwd dus je hoeft een dual niet toe te voegen, je geeft hem simpelweg gewoon je wachtwoord.

Maar zorg ervoor dat je die persoon goed vertrouwd voordat je hem/haar je wachtwoord geeft, omdat ze de volledige controle hebben over je account en dus alles kunnen doen. Het is ook niet toegestaan om iemand je wachtwoord te geven doe al een account heeft op dezelfde server waar jij een account hebt.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee