Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Alles over opzichters

De rol van de sitter is het inloggen op je account voor als je geen mogelijkheid hebt dit zelf te doen en het account voor je in de gaten te houden en te reageren op zaken die erop gebeuren. Om deze redenen hebben ze de mogelijkheid om de meeste dingen te veranderen op je account, het is dus verstandig om sitters te kiezen die je absoluut vertrouwt. Let er wel op dat een sitter niet kan blijven inloggen als je zelf niet meer op het account komt, het is dus niet de bedoeling om dit te gebruiken om van eigenaar te wisselen.

Je mag een sitter toevoegen op de "Account" knop van je profiel.

Let er wel op dat je maar 2 sitters maximaal mag hebben op welk ogenblik dan ook. Je kan ook sitters toestaan of weigeren om bepaalde dingen te doen.

Om iemand te sitten moeten hun je toevoegen als sitter. Als hun dit gedaan hebben kun je dit zien dat je sitter bent van hun account via de knop "Account" van je profiel.

Hier kun je ook zien welke rechten je als sitter hebt voor dat account, je kan jezelf hier ook verwijderen als hun sitter door op de rode del.png te klikken.

Als je bent toegevoegd als sitter voor een ander account kun je hierop inloggen door op je eigen account uit te loggen en dan in te loggen met hun gebruikersnaam maar met je eigen wachtwoord.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee