Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 - Instellingen

Door op je spelersnaam te klikken aan de rechterkant van je account gevolgd door "Configuratie" kom je op de configuratie pagina.

Links

Dit is een Plus optie en daarom alleen toegeankelijk als je Plus account is geactiveerd! Met directe links kun je koppelingen toevoegen naar elke pagina die je wilt. De links komen aan de rechterzijde van het scherm onder je dorpen. Deze links zullen je navigatie snelheid aanzienlijk verhogen! Geef een naam op voor de link en voer de koppeling in.

Voorbeeld voor links
Link naam Link URL
Barakken build.php?gid=19
Marktplaats build.php?gid=17
Verzamelplaats build.php?gid=16
Notitites nachrichten.php?t=4*

Door de * toe te voegen aan het einde van de regel van de URL forceer je de koppeling te openen in een nieuw venster.

Automatisch aanvullen

Dit is een Plus optie en daarom alleen toegeankelijk als je Plus account is geactiveerd! Met de optie "Automatisch Aanvullen" kun je snel en eenvoudig langere dorpsnamen aan laten vullen en zo de snelheid en acuratesse opvoeren bij het invullen van de dorpsnamen. Kies de juiste instellingen waar jij wilt dat TRAVIAN dit uitvoert en vervolgens zullen de dorpsnamen automatisch aangevuld worden na het typen van de eerste paar letters. (Let op! automatisch aanvullen is hoofdletter gevoelig!).

Rapportage filter

Dit is een Plus optie en daarom alleen toegeankelijk als je Plus account is geactiveerd! Hier kun je aangeven hoeveel rapporten en berichten je wilt zien per pagina.

Tijdsinstellingen

Met de tijdsinstellingen kun je de tijd aanpassen naar jouw tijdszone. (Hou er rekening mee dat er altijd tijdszones zijn die wel zomertijd hebben en tijdszones zijn die geen zomertijd hebben, daarom kan het nodig zijn dat je jouw tijdzone aan moet passen met 1 uur). Ook het formaat van de datum en tijd (EU, UK, US or ISO).


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee