Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Algemeen

TRAVIAN biedt je de mogleijkheid om contact te hebben met andere spelers op vier verschillende manieren:

Aanvallen

Je kunt andere spelers aanvallen zo lang de andere speler niet in beginners bescherming zitten of niet gebannen is. Om iemand aan te kunnen vallen heb je troepen nodig en een doel. Een doel kun je kiezen via de kaart, de statistieken pagina of door de gegevens van de vijand in te voeren in de Verzamelplaats. De verschillen tussen een normale aanval een overval is het feit dat bij een normale aanval de troepen door zullen vechten tot een van de legers dood is. Bij een overval is er een stuk minder schade bij beide legers en zal er bijna altijd wel een overlevende zijn.

Versterkingen

Je kunt andere spelers versterk en zolang de andere speler niet in beginners bescherming zitten of niet gebannen is. Om iemand te kunnen versterken heb je troepen nodig en een doel. Een doel kun je kiezen via de kaart, de statistieken pagina of door de gegevens van het andere dorp in te voeren in de Verzamelplaats. Troepen die naar een dorp gestuurd zijn als versterking blijven daar tot ze dood gaan in de strijd, je ze zel

f terug trekt of de dorps eigenaar ze terug stuurt. Het graanverbruik gaat ten laste van de dorpseigenaar.

Handel

De Marktplaats (vereisten: Hoofdgebouw niveau 3 [in T3 ook een Pakhuis niveau 1 en een Graansilo niveau 1]) bied je de mogelijkheid om gronstoffen te sturen naar andere spelers zolang er grondstoffen zijn in het dorp. Je kunt kiezen tussen het accepteren van een bestaand aanbod, zelf een aanbod doen of gewoon grondstoffen sturen naar een ander dorp. Je hebt geen Marktplaats nodig om grondstoffen te ontvangen, maar je kunt alleen niet zien of er grondstoffen binnen komen als je geen Marktplaats hebt.

Berichten

Via de rechter berichten knop kun je berichten (IGM's) lezen, schrijven en, als je Plus hebt, archiveren en je notities beheren. Schrijf gewoon een bericht naar een spelers naam als ontvanger, voer een onderwerp in en de inhoud van het bericht (let op de spelregels als je berichten stuurt!). Tot slot klik je op versturen en het bericht zal verzonden worden naar de speler. Als je de juiste rechten hebt kun je zelfs berichten versturen naar de hele alliantie door de code [ally] in het vak van ontvanger in te typen.  


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee