Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

06 - Rapporten en Berichten

Omgevingsrapporten
Scout rapporten
Handelsrapporten
Aanvalsrapporten
Overig

Omgevingsrapporten

Je krijgt een korte samenvatting wat er allemaal gebeurd in de buurt van je eigen dorpen. Er worden geen details getoond, maar de beschrijving bevat alle relevante informatie voor de speler.
De omgevingsrapporten lijst wordt geupdate als er iets gebeurd binnen 15 vakken van je geselecteerde dorp.

Scout rapporten

Als je scout op grondstoffen gelukt is, zie je ook de grote van de Schuilplaats van die speler zijn dorp en als je scout op verdediging (Muur en Residentie/Paleis) gelukt is, zie je ook het niveau van de Verzamelplaats van die speler zijn dorp.

Handelsrapporten

De verzender, ontvanger en allianties zijn zichtbaar samen met een link naar hun profielen

Aanvalsrapporten

  • Je kunt een aaval/overval nog eens versturen door op een icoon te klikken op de overzichts pagina. Coördinaten van het dorp en dezelfde troepen worden automatisch ingevuld in je Verzamelplaats nadat je op het icoon geklikt hebt.
  • Je kunt dezelfde aanval/overval opnieuw sturen door op het icoon te klikken terwijl je het rapport leest. Coördinaten van het dorp en dezelfde troepen worden automatisch ingevuld in je Verzamelplaats nadat je op het icoon geklikt hebt.

Overig

  • Je kunt de rapporten doorbladeren door op de nieuwe ‘vorige’ en ‘volgende’ knop te klikken
  • Je kunt een rapport verplaatsen naar het archief vanuit de rapporten pagina
  • Je kunt een rapporten verwijderen vanuit de rapporten pagina
  • Je kunt het aantal rapporten per pagina instellen. Standaard aantal is 10 rapporten per pagina. Maximale aantal is 99 rapporten per pagina. Je kunt toestemming geven om rapporten met andere spelers te delen
  • Als een sitter een IGM schrijft, komt er te staan "- geschreven door naam sitter -"

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee