Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

04 - Wanneer kan ik een nieuw dorp stichten?

Zodra je een Paleis op niveau 10, 15 of 20 of een Residentie op niveau 10 of 20 kun je, als je voldoende cultuur punten hebt, een nieuw dorp stichten of er een veroveren.
Om een dorp te kunnen stichten heb je drie Kolonisten nodig en een lege plek op de kaart. Om een dorp te veroveren heb je een Senator/Leider/Onderleider nodig en een dorp wat al bestaat op de kaart.

Hoe sticht ik een nieuw dorp?

Om een nieuw dorp te stichten heb je 3 Kolonisten nodig, een lege plek op de kaart en voldoende cultuur punten. Kolonisten hoeven niet onderzocht te worden in de Academie, maar kunnen direct getraind worden in een niveau 10, 15 of 20 Paleis. Met een Residentie kun je maximaal 6 Kolonisten trainen. Drie op niveau 10 en 3 op niveau 20. Om een Paleis te kunnen bouwen heb je een Hoofdgebouw niveau 5 en een Ambassade nodig. Voor de Residentie heb je slechts een Hoofdgebouw niveau 5 nodig. Nadat de Kolonisten getraind zijn kunje een lege plek op de kaart kiezen en op "Nieuw dorp stichten!" klikken (Hint: je hebt 750 van iedere grondstof nodig!))

Hoe verover ik een dorp?

Zie dorpen overnemen voor meer informatie.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee