Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

03 - Hoe steel ik een Artefact van een speler?

Je moet het dorp aanvallen waarin het Artefact staat met je Held in het aanvallende leger en de aanval winnen. Je moet ook de Schatkamer vernietigen in dat dorp. Je moet ook een Schatkamer hebben in het dorp waarmee je aanvalt op het vereiste niveau voor dat Artefact. Schatkamer niveau 10 voor dorps Artefacten en niveau 20 voor account en unieke Artefacten.

Normaal worden Artefacten zwaar verdedigd, dus is het een goed idee om eerst de gevechts simulator te gebruiken in de Verzamelplaats om uit te vinden hoeveel troepen en Katapulten je nodig hebt om de Schatkamer te vernietigen en succesvol het Artefact te stelen.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee