Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Dorpsmuur (Romeinen)

Stadsmuur

Vereisten: Gelimiteerd tot romeinen

De muur beschermt je dorp tegen vijandelijke aanvallen. Hoe hoger het level van de muur, hoe hoger de verdedigingsbonus die alle aanwezige troepen krijgen. De Dorpsmuur kan alleen gebouwd worden door de Romeinen en geeft de hoogste verdedigingsbonus, maar is makkelijk om te vernietigen. De bonus gegeven aan je troepen door de muur in percentage is (1.03^level)*100.

Bijkomstig zal de basis verdediging van een dorp met 10 punten per niveau verhoogd worden.

De Dorpsmuur kan alleen gebouwd worden op de bruine rand van je dorp naast de gracht.


De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee