Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

07 - Handelsroute

Op de Marktplaats kan er gehandeld worden met andere spelers. Per niveau van de Marktplaats is er één handelaar beschikbaar. Ook kan er met jezelf gehandeld worden via bepaalde routes die vooraf automatische ingesteld kunnen worden. Handelsroute staat toe dat je routes vaststelt die je handelaren elke dag lopen op een vaste tijd.

traderoute

Om je handelsroute in te stellen, moet je naar de Marktplaats. Zodra je meer dan 1 dorp hebt, zal het kopje “ Handelsroute” verschijnen. Wat je hier ziet is de screen als er nog geen handelsroute is ingesteld. Om een handelsroute in te stellen, moet je klikken op “Maak nieuwe handelsroute” link.

Nadat je op “Maak nieuwe handelsroute” hebt geklikt, is dit de screen die je te zien krijgt.

  • Geselecteerd Dorp: Dorp waar de grondstoffen heen moeten. Let op je kan de Handelsroute alleen gebruiken binnen je eigen dorpen, artefact en wereldwonderdorpen binnen jouw eigen alliantie/confderatie.
  • Grondstoffen: Dat is vrij duidelijk. Het aantal grondstoffen van elk dat je wilt verzenden
  • Stuur om / Lever af om: Je kunt de tijd kiezen wanneer een route moet beginnen or wanneer ze moeten arriveren op de plek van bestemming. Om zo je routes nog beter af te stemmen.
  • Levering: Hoe vaak wil je de grondstoffen naar het geselecteerde dorp sturen. ( Je kan 1, 2 of 3 maal verzenden

Eenmaal gemaakt, zul je nu een drop-down menu zien waar je de mogelijkheid hebt om een interval te kiezen waarmee je de route meerdere keren kunt laten lopen.

Hoe werkt het dupliceren:

  • Je stelt je route in en laat deze om 04:00 beginnen, kies twee leveringen en kies "Herhaal elke 4 uur" en klik op "Save"
  • Het spel zal nu de routese aanmaken met dezelfde instellingen en deze laten lopen om 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 en 00:00 uur.
  • Als nodig, kun je elke route individueel nog aanpassen door op de "edit-knop" te drukken. Dit kan te allen tijde.

Eenmaal aangemaakt zul je dit zien wanneer je klikt op de "management" tab in de Marktplaats. Je kunt een route selecteren en op de 'edit' knop of het rode kruis drukken. Het spreekt voor zich.
Daarnaast kun je ook zien:

  • De timing toont zowel de start als de aflever tijd van jouw handelaren
  • De hoeveelheid grondstoffen per lading
  • De gebruikte handelaren en de overige tijd op die route. Als je onder de "handelaren" titel kijkt zie je "3x1". De "3" staat voor de hoeveelheid leveringen en de "1" is het aantal handelaren. In dit voorbeeld zal 1 handelaar nog 3x lopen.

De laatste kolom met het vinkje geeft je de keuze of je deze specifieke route wilt activeren of wilt deactieveren.

 


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee