Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

06 - Stuur troepen weg tijdens een aanval

De Troepen automatisch wegsturen is een gratis optie binnen de Goudclub. Je kan alleen de functie gebruiken in je hoofddorp.

Vlucht - Instellingen

De troepen verlaten het dorp op het moment van de aanval en keren 180 seconden erna terug. De troepen zullen alleen ontwijken als er GEEN troepen thuis aankomen binnen 10 seconden voor de aanval, met uitzondering van de troepen die terugkeren van een eerdere ontwijk manouvre. Met deze optie zullen alleen troepen getraind in dit dorp en GEEN versterkingen ontwijken.
Verzamelplaats - T4
Om deze optie te activeren moet je op Verzamelplaats klikken. In het deel “Goudclub” zul je de optie “Laat ontwijk opties zien” vinden, klik erop en je zult de opties krijgen te zien. Om de Troepen evacuatie in te stellen moet je het hokje voor " Troepen evacuatie" aanvinken en opslaan. Met deze optie zullen alleen de legers getraind in het dorp zelf vluchten. Versterking en Dieren zullen in het dorp blijven staan.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee