Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Shadow Empires - Game mechanics

De basiskenmerken zijn vergelijkbaar met die van de special van vorig jaar, Codex Victoria:

    De kaart van het oude Europa
    87 veroverbare regio's die overwinningspunten opleveren
    Nieuw veroveringssysteem
    Confederatiesysteem
    Troepentransport en troepensamenvoeging
    Ziekenhuis dat je gewonde troepen laat genezen

Er is echter geen geavanceerde start (ook wel boosted start genoemd) deze keer. Iedereen begint het spel in een regulier startdorp zonder extra kolonisten. Ook de reguliere taken bij de start zijn weer terug. Hoe zit het met stammen? Shadow Empires is daar speciaal voor en sommige servers hebben 5 stammen (waaronder Hunnen en Egyptenaren) en sommige alleen de originele 3.

Dus, wat is er nieuw in Shadow Empires?
Facties

Dit is een compleet nieuw concept in het spel. Aan het begin selecteert elke speler een factie, spelers van dezelfde factie beginnen het spel dicht bij elkaar op de kaart. Facties wedijveren met elkaar om controle te krijgen over regio's, overwinningspunten en uiteindelijk het spel te winnen.

Zie meer details over hoe het werkt in ons Factions artikel.
Verdeling van bevoegdheden en overwinningspunten in regio's

De wereld is veranderd en de positie van specifieke machten op de kaart is anders. Bovendien leveren regio's met grote en unieke artefacten meer overwinningspunten op dan in het verleden.

Bekijk ons artikel over regio's voor meer details en een nieuwe kaart met alle regio's, machten, overwinningspunten en waar op de kaart verschillende facties het spel beginnen.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee