Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Hoe kan ik Goud overdragen?

Wat is Goud overdracht?

Wanneer een speelwereld ronde eindigt, of wanneer je jouw account verwijderd, kun je het resterende goud dat gekocht is nog overdragen. Je zult een email ontvangen met een GTL (Goud Transfer Link) en verdere instructies.

Hoe wordt de hoeveelheid overdraagbaar goud precies berekend?

Wanneer de speelwereld eindigt of je account wordt verwijderd, wordt de resterende tijd op je grondstoffen bonussen of plus account terug omgezet in goud, dan vergelijkt het spel de totale hoeveelheid goud die over is op het account, en de hoeveelheid goud die in totaal is gekocht tijdens deze speelronde. Je mag de laagste van deze twee waarden overdragen.

Met andere woorden - je kunt zoveel goud overdragen als je aan het einde van de ronde had, maar niet meer dan je tijdens de ronde hebt gekocht.

Waar kan ik mijn goud naartoe overdragen?

4.6 Speelwerelden (alle werelden die gestart zijn na 15 maart 2021): Goud van deze speelwerelden kan worden overgezet naar elke andere 4.6 speelwereld.

Oudere Speelwerelden: er kunnen speciale regels gelden. Oude lokale domeinservers (bijvoorbeeld Nederlandse ts1 of Duitse ts4) staan alleen transfer toe naar andere oude lokale domeinservers en naar de nieuwe 4.6 speelwerelden.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om Goud over te boeken van oude Nederlandse ts1 naar een andere oude Nederlandse speelwereld of naar een 4.6 speelwereld, maar niet naar een oude Duitse speelwereld.

Als er speciale gevallen zijn (zoals speciale servers, toernooien enz.), zal de informatie over het overzetten in of uit de speelwereld in de server-aankondiging worden vermeld. Er kunnen speelwerelden zijn die helemaal geen Goud transfer links accepteren of genereren, zoals PTR (Public Test Realm) speelwereld.

"Een of meer spelers gevonden op een spelwereld uitgesloten door onze regels".

Als je deze melding ziet wanneer je probeert je goudtransfer link te gebruiken, betekent dit dat het systeem een of meerdere spelers heeft gevonden met de nickname die je hebt opgegeven, maar die zich op een speelwereld bevinden waar je geen goudtransfer kan doen vanwege de regels die hierboven zijn genoemd. Je kunt nog steeds de link gebruiken om goud over te dragen naar een andere spelwereld.


Hoe kan ik mijn goud overdragen?

Je kunt dit alleen doen als de speelwereld eindigt of als je je account verwijdert. Bij de verwijder sectie op je account pagina (in-game), zal het je vertellen hoeveel goud je zal kunnen overdragen. Als je recentelijk Goud hebt gekocht, kan er een extra tijdvertraging zijn voordat je je account kunt verwijderen; dit is om veiligheidsredenen.

Nadat jouw account is verwijderd (zodra het aftellen eindigt), zal een e-mail worden verzonden naar het geregistreerde e-mailadres.

Let op: Support is niet in staat om het verwijderingsproces op te heffen of te versnellen.

Als je nog overdraagbaar goud op jouw account heeft staan wanneer een speelwereld eindigt, zult je ook een email ontvangen.

De Gold Transfer email zal een link (GTL) bevatten die je kunt gebruiken om jouw Gold over te dragen door de instructies op het scherm te volgen.

De overdracht link die je ontvangt is voor altijd geldig totdat het goud is overgedragen. Dit betekent dat het mogelijk is om te wachten tot een speelwereld opnieuw start nadat deze is geëindigd, een nieuwe account aan te maken, en dan jouw goud over te dragen naar de nieuwe account (alsof je jouw goud meeneemt van de ene ronde naar de volgende). Als je de link voor goudoverdracht niet onmiddellijk wenst te gebruiken, dien je deze op een veilige plaats te bewaren waar hij niet per ongeluk kan worden verwijderd.

Let op: Support kan slechts voor een beperkte tijd GTL's herstellen als je deze verliest. Wij zouden niet in staat zijn je te helpen als er meerdere maanden verstreken zijn. Indien je problemen ondervindt wanneer je jouw goud probeert over te dragen, gebruik dan alstublieft de ondersteuningstool om contact op te nemen met Support, die je verder kunt helpen.

Let op: Gold Transfer E-mails gaan vaak naar de spam/prullenbak of je promotiemap (vooral bij Gmails). Controleer deze mappen voordat je contact opneemt met Support.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee