Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Fire & Sand - Troepen samenvoegen

 

Troepen samenvoegen

De functie waarbij troepen worden samengevoegd is beschikbaar in de 2017 special, Fire and Sand. Hiermee kun je troepen van verschillende dorpen samenvoegen tot een groot leger, echter er zijn wel kosten aan grondstoffen of Goud mee gemoeid. Troepen die samengevoegd worden, worden vervolgens behandeld alsof ze in hun nieuwe huisdorp werden getraind; dit betekent dus ook de verbeteringen in de smederij.

Hoe voeg je troepen samen

Je moet het volgende doen:

  • Stuur de troepen die je wilt samenvoegen naar het dorp dat hun nieuwe thuisdorp moet worden.
  • Open daarna de verzamelplaats in het doeldorp.
  • In het overzicht tabblad selecteer je de troepen die je wilt doorsturen.
  • Klik op de link "voeg samen met dit dorp", zoals getoond wordt in het onderstaande screenshot.
  • Op het volgende scherm, selecteer je het aantal troepen dat je wilt samenvoegen. Dit beïnvloedt de kosten van het samenvoegen.
  • Voltooi door grondstoffen of Goud te gebruiken (je kunt ook de NPC handelaar gebruiken indien nodig).
Beperkingen van het samenvoegen van troepen
  • Je kunt alleen troepen van dezelfde speler samenvoegen.
  • Het is niet mogelijk kolonisten, leiders, belegeringswapens of een held samen te voegen (de held kan gemakkelijk naar een andere stad verhuizen).
  • Er is geen beperking met betrekking tot Academie onderzoek. Je kunt zelfs een eenheid samenvoegen in een ander dorp waar deze eenheid nog helemaal niet onderzocht is.
Kosten van het samenvoegen van troepen

De kosten van het samenvoegen hangen af van het leger dat samengevoegd wordt. De kosten zijn twee keer de kosten van de rekrutering van dat leger. Je kunt ook Goud gebruiken; de kosten worden berekend door de grondstoffenkosten te delen door 40.000 en het resultaat af te ronden.

Bijvoorbeeld: Je wilt 1.000 knuppelvechters samenvoegen. 1 eenheid kost 95 75 40 40 om te rekruteren. Alles bij elkaar zijn het 250 grondstoffen De totale kosten voor het samenvoegen zijn 250 x 1.000 x 2 = 500.000 ( 190.000, 150.000, 80.000, 80.000). Je kunt ook met Goud betalen, dit kost: 500.000 / 40.000 = 13 Goud.

Beperking

 Goudgebruik voor troepensamenvoeging is beperkt tot 50 goud per dorp per dag.
Het samenvoegen van troepen met grondstoffen blijft onbeperkt.  De goudlimiet wordt dagelijks gereset op hetzelfde moment als de dagelijkse opdrachten (12:00).


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee