Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Dagelijkse opdrachten

Dagelijkse opdrachten

  • Er zijn 10 verschillende opdrachten, de moeilijkheidsgraad van de opdrachten varieerd van makkelijk tot uitdagend.
  • Dagelijks krijg je de kans om beloningen te innen door punten te verdienen met de dagelijkse opdrachten. Hoe meer punten je verzamelt des te beter worden de beloningen. Iedere dag op het tijdstip dat je server is gestart worden je punten gereset en maak je opnieuw kans op beloningen, dit betekent dat je weer punten kan verdienen en nieuwe beloningen kan krijgen. (De reset tijd is zichtbaar via een pop-up in het Dagelijkse Opdrachten menu en is gebasseerd op de servertijd)
  • Je dient zelf je beloning verzamelen door op het puntenlogo te klikken bij de dagelijkse opdrachten. 
  •   Je krijgt een beloning als je een aantal punten verzameld (25, 50, 75, of 100 punten). Dit betekent dat je elke dag kans maakt op 4 beloningen. Kijk hieronder voor een overzicht van de beloningen.
  • De plus account bonus en de productie bonus worden geactiveerd vanaf het moment dat je je beloning verzameld. De plus account bonus en de productie bonus versterken elkaar niet! Enkel de duur van de bonus wordt verlengd. 
  • Tip: voor de trainings-opdrachten, je moet in één keer 20 eenheden maken en niet constant losse eenheden met een totaal van 20 in de wachtrij zetten. 


Beloningen van de dagelijkse opdrachten:

Eenmaal per dag worden de punten en beloningen gereset. Je kan elke dag uit elke groep één beloning krijgen, dus 4 beloningen in totaal.

25 points 50 points 75 points 100 points
+200 grondstoffen van elk soort +1 dag PLUS Account +5 zalfjes +400 cultuur punten
+50 held ervaring +1 dag +25% hout productie +5 tabletten van het recht +20.000 grondstoffen van 1 enkel soort
+50 cultuur punten +1 dag +25% klei productie +5 kleine verbanden +400 held ervaring

+1.000 grondstoffen van 1 enkel soort

+1 dag +25% ijzer productie +5 kooien +4.000 grondstoffen van elk soort
herstart vanaf begin
+1 dag +25% graan productie +1 extra avontuur herstart vanaf begin
  herstart vanaf begin herstart vanaf begin

De beloningen worden niet willekeurig gekozen, elke speler krijgt dezelfde beloning voor het behalen van een bepaald aantal punten. Je kan altijd zien welke beloningen nog "open" staan voor je door met je muis op het puntenlogo te gaan staan.

Na de dagelijkse reset wordt de volgende beloning uit die puntengroep verkrijgbaar. Wanneer je de laatste beloning hebt behaald reset het systeem zich en dan worden alle beloningen opnieuw verkrijgbaar. De volgorde waarin de beloningen veranderen blijft altijd hetzelfde.

Voorbeeld: 
De speelwereld begint om 11:00 en de beloningen resetten zich om 11.00, dan kan de speler tot 11.00 een beloning behalen
(van hetzelfde aantal punten), bijvoorbeeld +200 grondstoffen van elke soort en na 11.00 een andere beloning, bijvoorbeeld +50 heldenervaring.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee