Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

08 - blauwdrukken / bouwplannen

Natariaanse Blauwdruk dorpen (Natariaanse oases)

 

Natariaanse Blauwdruk dorpen, ook wel Natariaanse oases genoemd, zijn de dorpen waar de Blauwdrukken bewaard worden voor het Wereld Wonder. Deze dorpen (het zijn dorpen en geen oases) komen ongeveer 200 dagen na de start van het spel op de kaart (voor een speed server is dit 200/snelheid= aantal dagen). Ook de Bouwplan dorpen komen willekeurig op de kaart met als kantekening dat ze wel evenredig over de vier kwadranten verdeelt worden om het spel eerlijk te houden.
Je kan een blauwdruk op dezelfde manier overnemen als Artefacten van de Natars, of later ook van andere spelers.

Zodra de Blauwdruk dorpen op de server geplaats worden zal iedereen die voor het eerst na het plaatsen op de server in logt automatisch een aankondiging krijgen dat de Blauwdrukken gearriveerd zijn. Dit is identiek aan hoe het verloopt bij de Wereld Wonder dorpen.

Waarom WW Blauwdruk dorpen belangrijk zijn.

 

Blauwdruk dorpen zijn van essentieel belang. Zodra de speler die de eigenaar is van het Wereld Wonder dorp wil beginnen aan het bouwen van het Wereld Wonder heeft hij een Blauwdruk nodig. Een enkel Blauwdruk geeft de mogelijkheid om het Wereld Wonder op te bouwen van niveau 0 tot aan niveau 49. Zodra de Wereld Wonder houder verder wil bouwen naar het eind niveau 100 zal er in de alliantie van de speler die het Wereld Wonder bezit een tweede speler moeten zijn die een tweede Blauwdruk bezit. Dit kan elke willekeurige speler zijn zolang die maar lid is van dezelfde alliantie als de Wereld Wonder dorp houder.

Hoe kom ik in bezit van een Blauwdruk van de Nataren of van een andere speler.

 

Om een Blauwdruk te kunnen stelen van de Nataren of een andere speler dien je rekening te houden met de volgende stappen:

  • 1. De speler die het Blauwdruk gaat stelen MOET een niveau 10 Schatkamer hebben in het dorp waarvandaan de aanval gebeurt.
  • 2. De Schatkamer in het dorp waar het plan gehouden wordt MOET volledige vernietigt worden voordat het plan eruit gestolen kan worden.
  • 3. De Held MOET met het aanvalsleger meegestuurd worden vanuit het dorp wat de Schatkamer heeft en MOET de aanval overleven, omdat de Held de eenheid is die het Blauwdruk mee terug brengt..

Dit kan op elke gewenst moment uitgevoerd worden zolang in logische volgorde. Een persoon kan het vijandelijk dorp "vegen" (alle verdedigende troepen verwijderen), een tweede speler kan de Schatkamer verwoesten en een derde persoon kan zijn Held sturen om het Blauwdruk op te halen. Uiteraard kan 1 persoon dit ook allemaal alleen en zelfs uit een enkel dorp.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee