Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

08 - wat zijn de grijze gebieden op de kaart

De grijze gebieden op de kaart vallen onder het territorium van de natars, Je kunt binnen deze gebieden gewoon dorpen stichten, Op deze dorpen kun je aanvallen  van de natars verwachten.

Wanneer je een dorp wil gaan stichen in het grijze gebied krijg je een extra waarschuwing: "Waarschuwing! De Natars zullen aanvallen starten op je nieuwe dorp om je uit deze omgeving te krijgen.
Dorpen gelegen in het Natariaanse gebied zullen geen CultuurPunten produceren."
Houd hier rekening mee bij het stichten/overnemen van een dorp! Deze aanvallen gelden niet voor een oase in het grijze gebied.

Vraag: Wij willen een dorp stichten in grijs gebied, ik heb gehoord dat je dan aangevallen word door Natars en dat die je dorp proberen te vernietigen. wat kun je er tegen doen zodat je dorp niet verwoest word?

Antwoord: het is inderdaad zo wanneer je een dorp sticht in de grijze zone dat de Natars je dorp zullen aanvallen. Alle WW dorpen inclusief het Hoofddorp van de natars zullen aanvallen zenden zolang deze in het bezit zijn van de natars, die op 2 doelen schieten met katapulten., met katapulten. Je hebt 2 mogelijkheden:

* je zet voldoende verdediging neer, om de schade aan je dorp te beperken.
* je bouwt voldoende populatie leverende gebouwen, zodoende dat na alle aanvallen er nog gebouwen overblijven en je dorp niet weggeschoten wordt. (LET OP, graanvelden/muur en schuilplaatsen onder niveau 6 leveren geen populatie op.)   Eenmaal alle aanvallen voorbij zijn, zullen de Natars je dorp niet meer aanvallen.

Vraag:  Wanneer kan ik deze 14-tal natar aanvallen verwachten?
Antwoord: Deze aanvallen komen precies 24 uur na het stichten van je dorp binnen. Je hebt dus 24 uur om je dorp in gereedheid te brengen om de aanvallen te overleven.

Vraag:  Wat gebeurt er wanneer de natars mijn dorp helemaal vernietigen met de katapulten?
Antwoord: Je dorp zal dan dan verdwijnen. Je bent hem dan dus kwijt. Dit gebeurt overigens ook wanneer je met katapulten vernietigd wordt door een mede speler.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee