Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

05 - Contact met de Crew

Vragen aan de Multihunter?

Als je vragen hebt over de spelregels of je wilt een overtreding van de regels melden kun je contact opnemen met de Multihunter. Om dit te doen schrijf je een bericht (IGM) vanaf jouw account en adresseert dit aan een Multihunter.

Zorg ervoor dat alle relevante informatie in het bericht staat.

Binnen 24 uur zou je een antwoord moeten krijgen van de Multihunter. Is dit niet het geval kun je hiervan melding maken bij het Serverhoofd.

 

Bericht ID's

Als je een IGM wilt melden bij een Multihunter of Serverhoofd, omdat je uitgescholden wordt of omdat er andere zaken in staan die volgens jou niet door de beugel kunnen, zal er door de hunter altijd om een Bericht ID gevraagd worden. Dit bericht ID staat in de adres balk van je browser:

http://sx.travian.nl/nachrichten.php?id=2324765

In dit voorbeeld is het gedeelte met id=2324765 het bericht ID wat een Multihunter of Serverhoofd nodig heeft om de authenticteit te kunnen controleren van het bericht.

Stuur dit bericht ID dus altijd mee als je een IGM wilt melden! Een Multihunter kan niets doen zonder dit ID!


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee