Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Event Jam

Je kunt een "event jam" herkennen aan de indicator - deze indicator zal de constructietijden en/of troepen bewegingen weergeven als 0:00:00?. Wanneer je al een tijdje TRAVIAN speelt ben je deze ongetwijfeld al eens tegen gekomen. Een event jam ontstaat door een technische storing binnen een server, Wanneer een server langzamer word om welke reden ook en deze overladen word met informatie zoals aanvallen bouwopdrachten of andere acties binnen TRAVIAN zal deze een event jam weergeven.
Dit houdt uiteraard niet in dat de actie niet word uitgevoerd maar dat deze in een zogenaamde wachtrij staat om te worden uitgevoerd. De server zal alle taken normaal op volgorde van aanbieden afwerken. Wanneer de opdracht is verwerkt door de server zal ook de melding weer verdwijnen. Als speler is hier ook niets aan te doen dan afwachten, houd hierbij in gedachten dat wanneer een event-jam zich voordoet het Team en Techsupport zo snel mogelijk werken aan een oplossing.

In het geval van een event jam scenario, volg dan deze richtlijnen:

  • Probeer niet elke paar seconden de pagina te vernieuwen - dit zal niet resulteren in een versnelling van het uitvoeren van de opdracht - het vernieuwen van de pagina kan er zelfs voor zorgen dat de server er nog langer over doet en het oplossen van de event jam alleen maar langer op zich laat wachten.
  • Annuleer geen van de lopende bouwopdrachten, Dit zal resulteren in een verlies van de grondstoffen.
  • Probeer geen nieuwe opdrachten te starten tot de event jam over is. Zelfs al stuur je jouw troepen nogmaals, of zet je een gebouw in de wachtrij zal deze net als de huidige opdracht vast komen te staan evenals de huidige opdracht.

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee