Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

10 - Overig

Er is niet langer een “Plunder bonus” voor Germanen. Germaanse troepen kunnen niet meer 20% overvallen van de schuilplaats van de andere spelers tijdens een aanval.

Alle Wereld Wonder dorpen staan op de kaart vanaf de start.

Natariaanse dorpen bevatten een artefact.

In tegenstelling tot Wereld Wonder dorpen, staan Natariaanse dorpen met een artefact niet op de kaart vanaf de start. De dorpen verschijnen willekeurig op de kaart na een aantal maanden.

Stichten in de grijze zone is gevaarlijk. De Natariaanse stam lanceert verschillende aanvallen met Katapulten in een poging om het nieuwe dorp te vernietigen. Als je dorp deze aanvallen overleeft, zullen er geen aanvallen meer volgen.

Dorpen die in het Natariaanse gebied liggen produceren geen cultuur punten.

Een aantal nieuwe en herziene opdrachten.

Kolonisten zijn met ongeveer 20% goedkoper geworden. De nieuwe kosten zijn:

Elke alliantie kan 3 allianties en 3 Niet Aaanvals Verdragen aangaan.

Het gebruik van het alliantie management voor de alliantie leiders is verbeterd. Ze kunnen zien en aanpassen welke alliantie leden welke rechten hebben op een pagina. De alliantie nieuws pagina is veranderd waardoor je ook ouder nieuws kunt zien. Er is ook extra nieuws bijgekomen.

Er is een nieuwe valuta "Zilver". Je hebt Zilver nodig om een bod te plaatsen welke gebruikt kan worden in veilingen (eigen item verkocht aan een andere speler), vind Zilver in avonturen, opdracht van de opdrachtgever of wissel 1 Goud voor 100 Zilver. Je hebt ook de mogelijkheid om 200 Zilver om te zetten in 1 Goud om andere Goud opties te gebruiken.

Als een sitter iets post op het alliantie forum, zie je de handtekening "gepost door sitter naam."

Optie "Verzamelplaats restricties" verwijderd in TRAVIAN 4.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee