Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

08 - De grafieken in het alliantieoverzicht.

Je kunt 3 verschillende soorten grafieken toevoegen aan je interne alliantie overzicht pagina:

  • Sterkte van je eigen alliantie
  • Vechtpunten (verschil met gisteren)
  • Verliezen vergeleken met een andere alliantie

De respectievelijke BB codes die je nodig hebt om deze grafieken toe te voegen kun je vinden door op "interne info pagina aanpassen" te klikken in de alliantie opties.

De Sterkte van je eigen alliantie laat je de som van de aanvalspunten als ook de som van de verdedigingspunten zien van je alliantie over de laatste 7 dagen (als je met de muis over de staven gaat, dan zie je de juiste cijfers). Waar het op neer komt is dat deze grafiek de militaire sterkte van je alliantie laat zien.

De Vechtpunten laat je de som van de aanvalspunten als ook de som van de verdedigingspunten zien gemaakt door je alliantie over de laatste 7 dagen (als je met de muis over de staven gaat, dan zie je de juiste cijfers). Dus deze grafiek laat je de militaire activiteit van je alliantie zien.

De Verliezen vergeleken met een andere alliantie Laten je de som zien van de verslagen troepen en gestolen grondstoffen door je alliantie (in vergelijking met de alliantie die je hebt ingevuld) als mede de som van de verslagen troepen en gestolen grondstoffen van de alliantie waarmee je aan het vergelijken bent over de laatste 7 dagen (als je met de muis over de staven gaat, dan zie je de juiste cijfers). Waar het op neer komt is dat deze grafiek je het militaire succes laat zien vergeleken met een andere alliantie.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee