Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

02 - Hoe stap ik in of uit een alliantie?

Hoe stap ik in een Alliantie

Je kunt je bij een Alliantie voegen als je een Ambassade niveau 1 hebt gebouwd, en als je een uitnodiging hebt van de Alliantie leider/stichter. Je kunt de uitnodiging accepteren om in de Alliantie te komen.Ambasade

Hoe stap ik uit een Alliantie

Als je op de Ambassade klikt en dan naar "ga naar Alliantie menu" gaat. Vervolgens klik op "opties" en dan selecteer "ga uit Alliantie". Klik OK.

Daarna moet je je wachtwoord ingeven om zeker te zijn dat je de account eigenaar bent en om te bevestigen klik dan op "OK".

Q: Ik zit in een alliantie, kan ik dan zien als een andere alliantie mij uitnodigt of moet ik eerst mijn huidige verlaten om dit te zien?
A: Je kan de uitnodigingen van andere allianties pas zien als je jouw huidige alliantie verlaten hebt.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee