Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Vrienden uitnodigen

Wat kan ik verdienen?

Momenteel krijg je voor iedere persoon die een 2e dorp maakt een vergoeding van 50 Goud, Er zit geen addertje onder het gras behalve dat het Goud niet kan worden overgezet als je het account verwijderd of als de server is afgelopen.

Hoe doe ik dit? Nou, om te beginnen moet je eerst je eigen "Hoe verdien ik Goud?"-pagina bekijken, deze is te vinden in het Plus menu en dan door te klikken op "Hoe verdien ik goud?", als je het gevonden hebt zal je zoiets zien:

playerhireplayer1.png

Dan kun je je eigen persoonlijke uitnodiging link kopiëren en plakken en naar je vrienden sturen. Er is nog een andere mogelijkheid, je kunt een e-mail sturen vanuit de TRAVIAN pagina door op de groene knop te drukken waar bij staat "Uitnodigen per e-mail", waardoor je op een pagina komt die hierop lijkt:

playerhireplayer2.png

Daar kan je simpelweg tot maximaal 6 e-mailadressen invoeren waar je de link naartoe wil sturen, zet er een persoonlijke boodschap bij als je wilt en eindig met het klikken op "Verzenden". Als iemand óf op je link heeft geklikt óf via je e-mail zijn account heeft geactiveerd zullen we verschijnen in het overzicht van iedereen die heeft geregistreerd met je link:

<playerhireplayer3.png

Het aantal personen waarmee je de link kan delen is ongelimiteerd, netzoals de hoeveelheid Goud dat je kan verdienen.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee