Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

06 - Natariaanse Ridder

Natariaanse RidderVereisten voor onderzoek: ?
Vereisten voor training: ?

Alleen de meest getalenteerde en sterkste strijders van de Natars overleven de training om een Natariaanse Ridder te worden. Als je hun ziet vechten vervuld het je met ontzag en laten ze je zien wat echte oorlogsvoering is. Ze hanteren hun zwaarden alsof ze een zijn met hun uitrusting, ze gebruiken hun schilden als een natuurlijk deel van hun lichaam. Zelfs de paarden die ze berijden zijn speciaal gefokt en opgeleid – geen normaal paard zou de wapenuitrusting kunnen dragen die de paarden van de Natariaanse ridders dragen, laat staan de Ridder zelf - om nog steeds ten strijde te kunnen trekken. Geruchten van hun glorie hebben zelfs de meest afgelegen koninkrijken bereikt en verspreiden angst en verschikking.

  Hout Klei IJzer Graan Graanverbruik Onderzoekstijd
Onderzoek ? ? ? ? / ?
Training ? ? ? ? ? ?
Snelheid ? Velden per uur
Draagcapaciteit ? Grondstoffen

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee