Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Held ervaring

   Held Ervaring

Heldenervaring is gebaseerd op het aantal verliezen van de tegenstander in graangebruik. In gevallen dat de held wordt ingezet ter verdediging zal die proportioneel ervaring opdoen.

  • Het graangebruik van alle gestorven vijandige troepen wordt berekend in graanverbruik
  • Voor iedere verdediger telt het totale vechtsterkte van de held(en). Vervolgens wordt dit berekend naar ratio voor het totaal verdedigende troepensterkte van iedere spe

Voorbeeld:
Aanvaller valt aan met 15 Toetatis Donder = 30 graanverbruik.Verdediger: Held A heeft 1000 vechtsterkte + 20 phalaxen (totaal 2000 vechtsterkte tegen calvery) + held B -> Met 4000 vechtsterkte zonder begeleiding. (6000 vechtsterkte in totaal).

Uitgaand van het feit dat alle aanvallende troepen zullen sterven, krijgt held A 1/3 van de ervaring en held B 2/3. Voor dit specifieke casus geldt dat held A 10 ervaringspunten krijgt en held B 20 ervaringspunten.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee