Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

07 - Handelsroute

 

Op de Marktplaats kan er gehandeld worden met andere spelers. Per niveau van de Marktplaats is er één handelaar beschikbaar. Ook kan er met jezelf gehandeld worden via bepaalde routes die vooraf automatische ingesteld kunnen worden. Handelsroute staat toe dat je routes vaststelt die je handelaren elke dag lopen op een vaste tijd.


Overzicht marktplaats T4

Om je handelsroute in te stellen, moet je naar de Marktplaats. Zodra je meer dan 1 dorp hebt, zal het kopje “ Handelsroute” verschijnen. Wat je hier ziet is de screen als er nog geen handelsroute is ingesteld. Om een handelsroute in te stellen, moet je klikken op “Maak nieuwe handelsroute” link.

tr2.jpg

Nadat je op “Maak nieuwe handelsroute” hebt geklikt, is dit de screen die je te zien krijgt.

  • Geselecteerd Dorp: Dorp waar de grondstoffen heen moeten. Let op je kan de Handelsroute alleen gebruiken binnen je eigen dorpen, artefact en wereldwonderdorpen.
  • Grondstoffen: Dat is vrij duidelijk. Het aantal grondstoffen van elk dat je wilt verzenden
  • Start tijd: De tijd wanneer je wilt dat de grondstoffen verzonden worden
  • Levering: Hoe vaak wil je de grondstoffen naar het geselecteerde dorp sturen. ( Je kan 1, 2 of 3 maal verzenden

Handelsroute startklaar

Eenmaal gemaakt, zul je dit zien als je op “Handelsroute”

 


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee