Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Dagelijkse opdrachten

Dagelijkse opdrachten

Travian hanteert een dagelijkse opdrachten systeem, je kunt iedere dag items winnen door deze uit te voeren. Je kunt het tabje dagelijkse opdrachten vinden onder je dorpsnamen. Wanneer je op 'klik voor details' drukt zul je de volgende scherm te zien krijgen:

dagelijkse opdrachten

Zoals je ziet kun je items winnen bij 25, 50, 75 en 100 punten. Door met je muiswijzer op het 25, 50, 75 of 100 icoon te scrollen kun je zien welke items je kan winnen. Note: De items zullen rouleren en je kunt nooit 2x hetzelfde krijgen dit kan pas nadat alle andere items zijn geweest.

Voorbeeld: Je hebt de items A B C & D. Vandaag win je C dan zul je morgen A B of D winnen etc. Als ze allemaal zijn geweest kan wel de volgorde veranderen.

 

Beloning in ontvangst nemen

Om je beloning in ontvangst te nemen druk je op het 25, 50, 75 of 100 icoon. Je zult dan deze scherm zien:

dagelijkse opdrachten

 

Opmerking: De dagelijkse opdrachten zullen iedere dag om 12:00 een reset krijgen, zorg er dus altijd voor dat je de opdrachten in ontvangst neemt voor die tijd. Opdrachten van vorige dagen claimen is namelijk niet mogelijk!


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee