Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

02 - Welk Goud kan ik overzetten?

Je kan alleen Goud overzetten naar een ander account als je minimaal 1x Goud hebt gekocht. Het volgende Goud is niet overzetbaar:

  • Gratis Goud verkregen uit opdrachten bij aanvang van het spel of ander Goud dat (gratis) is gegeven door de TRAVIAN NL crew
  • Goud wat verkregen is door Zilver in te wisselen voor Goud
  • Goud verkregen door werving van nieuwe spelers

Om problemen en onduidelijkheden te voorkomen zal het Goud zo als hier boven genoemd is als eerste worden gebruikt. Dit houd in als je 35 gratis Goud uit de opdrachten krijgt en je koopt 100 Goud en je gebruikt 50 Goud in het spel, dan zal je een Goudlink ontvangen van 85 Goud omdat de 35 gratis Goud als eerste verbruikt zal worden.

Ander voorbeeld: Als je 35 gratis Goud krijgt, je 30 Goud koopt en 30 Goud gebruikt zal je na het deleten van je account een Goudlink krijgen van 30 Goud. De resterende 5 Goud vervalt omdat deze afkomstig is uit gratis verkregen Goud.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee