Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Grondstoffen tot en met Sint-Juttemis?

Soms als je weer een gebouw wilt bouwen, zul je de melding "Genoeg grondstoffen op Sint-Juttemis" krijgen. Deze melding betekent dat je bij de huidige situatie nooit genoeg grondstoffen zult hebben om je gebouw te verbeteren.

Gezien je van Hout, Klei en Ijzer altijd een productie hebt, is het dus je Graan die voor dit probleem zorgt. Als je een graanproductie van 0 Graan/ uur hebt of een negatieve Graanprodudctie, en je hebt niet genoeg graan om het gebouw te verbeteren, zul je dus nooit aan het nodige graan komen om dit gebouw te kunnen verbteteren. Je moet zorgen dat je weer een positieve Graanproductie krijgt, of dat je toch genoeg graan in je Silo krijgt. Je kan hiervoor je graanvelden verbeteren, of je kan vanuit een ander dorp graan sturen.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee