Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Toernooiveld

Toernooiveld

Vereisten: Verzamelplaats niveau 15.

Op het Toernooiveld kunnen je troepen hun uithoudingsvermogen trainen. Hoe hoger het level van het toernooiveld is, hoe groter de snelheid zal worden waarmee je troepen zich verplaatsen nadat ze zich eerst 20 velden op standaard snelheid verplaatst hebben.

De snelheids bonus zal alleen effect hebben op de troepen die in het dorp getrained zijn waar ook het Toernooiveld gebouwd is.

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was de vertaling goed en begrijpelijk?

Ja   Neutraal   Nee

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee

Was het antwoord makkelijk te begrijpen?

Ja   Neutraal   Nee